Contactlenzen bestellen

Misschien draag jij al contactlenzen en zijn dit zachte contactlenzen zoals bijvoorbeeld daglenzen, weeklenzen of maandlenzen? Dan is er de mogelijkheid om veel te besparen op de aanschaf van je lenzen als je deze online gaat bestellen i.p.v. dat je deze bij je huidige opticien koopt. Er zit namelijk een zeer groot verschil in de prijs van contactlenzen en ook lenzenvloeistof als je deze online zal bestellen en op sommige producten betaal je zelfs tot 70% minder dat dat je bij de opticien zou betalen voor het zelfde product.

 

Nu vraag je jezelf misschien af welke soorten en merken contactlenzen en lenzenvloeistof kun je dan online bestellen. Het antwoord hier op is simpel, want eigenlijk alle soorten en merken die je bij de opticien kan kopen kun je ook online bestellen. Alleen harde lenzen kun je echter niet online bestellen, maar daarentegen wel weer de lenzenvloeistof voor harde lenzen. Zelfs ook al heb je geen sterkte nodig om je ogen te corrigeren dan zij er producten te bestellen zoals bijvoorbeeld kleurlenzen zonder sterkte of oogdruppels o je ogen te bevochtigen mocht je last hebben van droge ogen.

 

Heb je echter nog nooit eerder contactlenzen gedragen en draag je nu een bril, maar wil je toch de overstap gaan maken naar contactlenzen. Dan is het wel raadzaam om eerst je ogen te laten opmeten voor contactlenzen. Vaak zie je dat de sterkte die je in contactlenzen dient te bestellen om aller weer duidelijk te zien anders van waarde is dan een brilsterkte. Ook zal een lensspecialist bepalen welk type en kromming van de contactlens het meest voor je geschikt is.

 

Lenzenvloeistof online bestellen

 

Ook is het belangrijk om een goede lenzenvloeistof te bestellen. De meest bestelde soort lenzenvloeistof is de alles in één lenzenvloeistof. Deze vloeistof is gemakkelijk in het gebruik zeker t.o.v. een aparte bewaar en inzetvloeistof. Worden je contactlenzen niet voldoende schoon of kan je niet tegen bepaalde conserveermiddelen dan kun je ook altijd nog voor een waterstofperoxide lenzenvloeistof kiezen.

 

Kies je uiteindelijk voor daglenzen dan hoef je trouwen helemaal geen lenzenvloeistof te bestellen want bij daglenzen zt elke lens apart verpakt in een houdertje met lenzenvloeistof. Bij daglenzen pak je gewoon elke dag een nieuw setje, je scheurt heel gemakkelijk de folie van het houdertje en je kan direct de contactlenzen vanuit de vloeistof die in het houdertje zit inzetten.